Ga naar de inhoud

Schoonmaakonderhoud

Meedenkend

Opzoek naar de beste oplossing voor schoonhouden.

Flexibel

Korte lijnen, snel schakelen en dynamisch voor het beste schoonmaak resultaat.

Klantgericht

Tevreden klanten zijn voor ons het belangrijkst.

Professioneel schoonmaakonderhoud

Schoonmaakonderhoud van een omgeving werkt zowel productief als motiverend. Zo ontzorgen wij uw organisatie volledig. Onder schoonmaakonderhoud verstaan wij de dagelijkse werkzaamheden bij u op locatie. Hieronder vallen bijvoorbeeld het reinigen van het sanitair, het afnemen van bureaus, het stofzuigen en dweilen van vloeren en het ledigen van prullenbakken. Uiteraard werken wij met professionele materialen en middelen. Ook de tijden waarin we werken zijn flexibel. We vinden het belangrijk om een prettige werkrelatie met u als onze klant op te bouwen. Daarom wijzen we een vast schoonmaakteam aan die bij u aan de slag gaat. Naast dat u dit team op deze manier goed kunt leren kennen, leert het team uw kantoor ook goed kennen. Hoe beter onze interieurverzorgers uw kantoor en uw wensen kennen, hoe efficiënter zij uw kantoor kunnen schoonmaken. Wel zo vertrouwd.

Schoonmaken is een vak

Schoonmaakdiensten is een breed begrip. Dit varieert van het schoonhouden van het interieur van een gebouw tot het reinigen van buitenzonwering. Bij Hanzestad schoonhouden maken we onderscheid tussen schoonmaakonderhoud en specialistische reiniging. Onder schoonmaakonderhoud verstaan we het frequent schoonhouden van het interieur van gebouwen. Hierbij hanteren we de segmenten: kantoren, woningen, onderwijs, gezondheidzorg en recreatie. Onder specialistisch reinigen verstaan we glazenwassen, gevelreiniging, daken reinigen, graffiti verwijderen, vloeren onderhoud, tapijtreiniging, zonnepanelen reinigen en zonwering reinigen.

Onze missie is u ontzorgen

Schoon houden is een vak. Weliswaar kan iedereen schoonmaken, maar professioneel schoonmaken, waarbij kwaliteit gewenst is daarvoor moet u bij een schoonmaakbedrijf zijn. Hiervoor zijn de juiste middelen, apparatuur, kennis van afwerkmaterialen en vakmanschap nodig. Het goed en efficiënt schoonhouden van gebouwen tegen een markconforme prijs is een expertise die Hanzestad schoonhouden tot in de finesse beheerst. Onze missie is u ontzorgen. Van begin tot eind, het hele proces van schoonhouden nemen we graag voor onze rekening. Dat begint met het inventariseren van uw wensen waarbij wij u graag adviseren over frequenties, manier van werken en op welke tijden. U wilt een schoon gebouw waarbij de gebruikers van het gebouw dit ook als schoon ervaren. Wij weten als geen ander hoe we dit kunnen realiseren. Een hoog schoonmaakniveau staat en valt met het bewaken van de kwaliteit. Dit is dan ook altijd onderdeel van ons pakket.