Ga naar de inhoud

Glasbewassing en gevelreiniging

Meedenkend

Opzoek naar de beste oplossing voor schoonhouden.

Flexibel

Korte lijnen, snel schakelen en dynamisch voor het beste schoonmaak resultaat.

Klantgericht

Tevreden klanten zijn voor ons het belangrijkst.

Glasbewassing en gevelreiniging voor is een visite kaart

Glasbewassing en gevelreiniging zijn hét visitekaartje van uw organisatie. Daarnaast zorgt periodiek onderhoud dat uw gebouw goed beschermd blijft tegen vuil en vocht. Zo vermijdt u niet alleen het maken van extra kosten door schade, maar draagt het ook bij aan de waarde van uw vastgoed. 

Glasbewassing en Gevelreiniging op hoog niveau

Glasbewassing en gevelreiniging zijn een goede ,manier voor de uitstraling van het exterieur van het pand . Buiten professionele glasbewassing en gevelreiniging aan uw pand kunnen we ook de gevel reinigen. Door gebruik te maken van specialistische reiniging van het exterieur van bijvoorbeeld damwand of gevelpanelen te reinigen. Maar ook een schoon interieur van uw kantoorpand kunnen we verzorgen. bijvoorbeeld het schoonmaken van vve en kantoren van het pand. Ook de moeilijk bereikbare hoge ramen binnen uw kantoorpand kunnen we schoonmaken met een kleine telescoopsteel.

Glasbewassing in alle soorten en maten

Bij Hanzestad schoonhouden is niets te gek. Wij maken glas in alle soorten en maten schoon. Alle werkzaamheden op het gebied van glasbewassingen worden uitgevoerd met onze moderne en veilige hulpmiddelen. Voor het reinigen van grote en hoge objecten werken wij met verschillende hoogwerkers, zodat alle ramen de aandacht krijgen die ze verdienen. Heeft u moeilijk bereikbare ramen? Geen probleem, wij zetten daarvoor onze telescoop glasbewassing in. Hieronder leest u de voordelen van telescoop glasbewassing.

Voordelen van telewas

Uitermate geschikt voor de schoonmaak van glas, gevelbeplating én kozijnen

Droogt snel streep- en vlekkeloos op. Is milieuvriendelijk

Geen belasting van de gevel. Overal inzetbaar tot 4 hoog, zonder het gebruik van zware hulpmiddelen

reinigen shutters

Glasbewassing VvE

Glasbewassing bedrijven